بهترین سایت های فریلنسری کدامند؟ معرفی 4+5 سایت های معتبر فریلنسری + آدرس سایت

بر اساس مطالعات انجام شده، تا سال 2029 نیمی از جمعیت جهان فریلنسر می‌شوند و با توجه به داغ شدن بحث فریلنسر و فریلنسری نشان می‌دهد که عضویت و فعالیت در بهترین سایت های فریلنسری بسیار مهم خواهد بود. مزایای چشمگیر فریلنسینگ و کسب درآمد از این طریق باعث شده است تا این روش، روز به روز طرفداران بیشتری پیدا کند. در این مطلب با بررسی وبسایت‌های مختلف فریلنسری ایرانی و خارجی به شما کمک می‌کنیم تا بتوانید بهترین سایت فریلنسر ایرانی را انتخاب کنید.

بهترین سایت های فریلنسری

1-سایت فریلنسر Freelancer

سایت فریلنسر یکی از کارآمدترین و سایت های معتبر فریلنسری در جهان است که تحقیقات نشان می‌دهد تقریبا 52 میلیون فریلنسر متعلق به 247 کشور، منطقه و قلمرو در این وبسایت مشغول به فعالیت هستند و نزدیک به 20 میلیون پروژه را به انجام رسانده‌اند. این وبسایت در بین فریلنسرهای ایرانی نیز بسیار شناخته شده است و شما می‌توانید در صورتی که به زبان انگلیسی تسلط دارید، درآمد خوبی از آن کسب کنید.

سایت فریلنسر Freelancer

از جمله امکانات بسیار کاربردی در وبسایت Freelancer می‌توان به گفتگوی زنده بین کارفرما و فریلنسر اشاره کرد. در این وبسایت، مبلغ پروژه تنها در صورتی برای فریلنسر پرداخت می‌شود که کارفرما رضایت خودش از کار را اعلام کند.

آدرس سایت: https://www.freelancer.com

2- سایت آپ ورک Upwork

سایت آپ ورک نیز یکی از بهترین سایت های فریلنسری به شمار می‌رود که متخصصان بسیاری به عنوان فریلنسر در آن فعالیت می‌کنند. این وبسایت از سال 1998 میلادی فعالیت خود را آغاز کرده است و با توجه به اینکه کارفرمایان زیادی در آن وجود دارند، می‌توانید با بهترین فریلنسرهای فعال در سطح جهانی آشنا شوید.

سایت آپ ورک Upwork

تقریبا 16 میلیون فریلنسر از نقاط مختلف جهان در این وبسایت مشغول به فعالیت هستند. در صورتی که در زمینه توسعه اپلیکیشن موبایل، سئو، طراحی سایت، بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی، تولید محتوای متنی و طراحی گرافیک تخصص و مهارتی دارید و همچنین به زبان انگلیسی مسلط هستید، توصیه می‌کنیم از این وبسایت استفاده نمائید. این وبسایت نیز مانند سایت فریلنسر تنها در صورت رضایت کارفرما، مبلغ پروژه به حساب فریلنسر واریز می‌شود.

آدرس سایت: https://www.upwork.com

3- سایت فلکس جابز FlexJobs

سایت فلکس جابز جزو وبسایت‌های فریلنسری خارجی است که از سال 2007 میلادی فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از 6000 شرکت در جهان به ثبت سفارش‌ها و پروژه‌های فریلنسری پرداخته‌اند. این وبسایت برای عضویت کاربران خود مبلغ مشخصی را از آن‌ها دریافت می‌کند و در صورتی که حساب پی بال داشته باشند، می‌توانند حق عضویت خود را پرداخت کنند.

سایت فلکس جابز FlexJobs

موقیعیت‌ها و پروژه‌هایی که در وبسایت فلکس جابز ثبت می‌شوند، صرفا فریلنسری نیستند و حتی شرکت‌هایی برای ثبت درخواست نیروی کار غیرحضوری از آن استفاده می‌کنند. این وبسایت در زمینه‌های مختلفی از جمله حسابداری، بیمه، ورود اطلاعات محصولات در سایت، آموزش و کلیه پروژه‌های فریلنسری، پروژه‌های مختلفی را ثبت می‌نماید.

آدرس سایت: https://www.flexjobs.com

4- سایت فایور Fiverr

فایور یکی از بهترین وبسایت‌های فریلنسری خارجی در جهان محسوب می‌شود که تاکنون فریلنسرهای زیادی را جذب کرده است. از مزایای مهم این وبسایت می‌توان به این موضوع اشاره کرد که فریلنسرها پس از پایان کار خود می‌توانند حاصل کار را در معرض دید عموم قرار دهند تا کارفرمایان بتوانند با مشاهده نمونه کارهای آن‌ها بهترین انتخاب را داشته باشند.

سایت فایور Fiverr

جالب است بدانید که هر کارفرمایی با ورود به این وبسایت می‌تواند مناسب با بودجه خود، کار و فریلنسر انتخاب کند و برای اینکار کافیست پس از ورود به سایت و ثبت سفارش خود، میزان بودجه مدنظر خود را اعلام نماید. وبسایت فایور نیز مانند سایر وبسایت‌های فریلنسری جهانی از سیستم پرداخت امن استفاده می‌کند.

آدرس سایت: https://www.fiverr.com

سایت های فریلنسر ایرانی

1-سایت پونیشا Ponisha

پونیشا جزو یکی از بهترین سایت های فریلنسری در ایران است که تاکنون توانسته بیش از 270 هزار نفر فریلنسر ماهر را جذب کند و بیش از 60 هزار پروژه موفق در آن انجام شده است. این وبسایت به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید در زمینه های گوناگون مثل تایپ و ترجمه، تولید محتوا، نصب و راه‌اندازی وردپرس، طراحی گرافیک و لوگو، طراحی اپلیکیشن اندرویدی و بازی، برنامه‌نویسی وب و نرم‌افزار، خدمات سئو و دیجیتال مارکتینگ و طراحی قالب وردپرس به فعالیت بپردازید.

سایت پونیشا Ponisha

جالب است بدانید عضویت در پونیشا رایگان است و 5 پیشنهاد رایگان به کارفرمایان در ابتدای کار داشته باشید. از مزایای استفاده از این سایت، کاربری راحت آن برای فریلنسرها و کارفرمایان است.
آدرس سایت: https://ponisha.ir

2- سایت کارلنسر Karlancer

کارلنسر یکی دیگر از سایت های فریلنسر ایرانی بوده که در این زمینه بسیار موفق ظاهر شده است. از مزایای مهم این وبسایت می‌توان به ثبت پروژه رایگان برای کارفرمایان اشاره کرد. لازم به ذکر است که پس از انجام پروژه به صورت کامل و پرداخت کارفرما، 2 درصد از مبلغ پروژه به حساب کارفرما به عنوان امتیاز برگشت داده می‌شود.

سایت کارلنسر Karlancer

فریلنسرها در سایت کارلنسر رتبه‌بندی می‌شوند و این باعث می‌شود تا کارفرمایان با استفاده از رتبه آن‌ها، بهترین فریلنسرها را انتخاب کنند. پرداخت پروژه تنها در صورت تایید رضایت کارفرما انجام می‌شود. همچنین از مزایای دیگر وبسایت کارلنسر می‌توان به امکان گفتگو بین کارفرما و فریلنسر در بخش چت سایت اشاره کرد.
آدرس سایت: https://www.karlancer.com

3- سایت انجام میدم Anjammidam

سایت انجام میدم Anjammidam

سایت “انجام میدم” یکی از سایت های فریلنسری طراحی سایت است که به فریلنسرها این امکان را می‌دهد تا توانمندی‌های خود را به محصولات و خدماتی مناسب برای فروش و عرضه تبدیل کنند. این وبسایت در زمینه‌های تبلیغات و بازاریابی، تایپ، ترجمه، نویسندگی، گرافیک، برنامه‌نویسی، دستیاری مجازی، تولید انیمیشن، موسیقی و صدا فعالیت می‌کند. تاکنون بیش از 300 هزار پروژه موفق در این وبسایت انجام شده است. بخش زیادی از مبلغ پروژه (20 درصد) به سایت تعلق می‌گیرد و در صورتی که فریلنسر خوش‌قول باشد، 5 تا 8 درصد از این مبلغ کاسته می‌شود.
آدرس سایت: https://www.anjammidam.com

4- سایت پارسکدرز Parscoders

سایت پارسکدرز Parscoders

وبسایت پارسکدرز یکی دیگر از بهترین سایت های فریلنسر ایرانی است که تاکنون توانسته بیش از 75 هزار پروژه موفق را در کارنامه خود ثبت کند و بیش از 50 هزار نفر از کاربران ابراز رضایت کرده‌اند. تقریبا 250 هزار فریلنسر ماهر و توانمند در این وبسایت مشغول به فعالیت هستند. سهولت کار با پارسکدرز باعث شده است تا کارفرمایانی گه سفارش خود را در این سایت ثبت می‌کنند، آن را در بین بهترین سایت های فریلنسری ایران با کیفیت بالا قرار دهند.
آدرس سایت: https://parscoders.com

5- سایت پارس فریلنسر

سایت پارس فریلنسر

از دیگر سایت های فریلنسری ایران می‌توان به پارس فریلنسر اشاره کرد که خدمات متنوعی از جمله برنامه‌نویسی برنامه‌های موبایل، پروژه‌های دیجیتال مارکتینگ، تولید محتوا و ترجمه، طراحی تیزر تبلیغاتی و موشن گرافیک، گویندگی و موسیقی، حسابداری، طراحی گرافیک و غیره ارائه می دهد. از ویژگی‌های مهم وبسایت پارسر فریلنسر می‌توان به پرداخت امن و پشتیبانی فوری اشاره کرد. مبلغ پروژه در این وبسایت تنها در صورت رضایت کارفرما به حساب فریلنسر واریز می‌شود.
آدرس سایت: https://parsfl.ir

سخن پایانی

در این محتوا با برخی از بهترین سایت های فریلنسری خارجی و ایرانی آشنا شدید. مطمئنا وبسایت‌های دیگری نیز در زمینه فریلنسری وجود دارند که در این لیست قرار ندارند. در حالت کلی برای انتخاب بهترین سایت فریلنسری توصیه می کنیم که خدمات، ویژگی‌ها و مزایا و نظرات کاربران وبسایت را مورد بررسی قرار دهید. داشتن پرداخت امن و درصد کمیسیون وبسایت نیز از جمله مواردی است که در انتخاب بهترین سایت فریلنسری ایرانی و خارجی تاثیر دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا